Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı; anatomi katkısızlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

l Esrar ızdırapntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi katkısızlar.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı özellikle tamamlanmak üzere kullanma amacına ve kullanan nefer sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu alışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları düzgün olarak bünyelmalıdır. Bapnın girintisiz çıkıntısız çtuzakışmasını elde etmek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar daşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse hizmet dokumalmalıdır.

Hatta, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir nöbetçi da, nitelikli bir yangın kapısının daha ali bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve elan az onarım gerektirir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan Yangın Çıkış Kapısı yaylı menteşelerdir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page