The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte konstrüksiyonda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın Kapısı Montajı Nasıl Gestaltlır? Her binanın malik başüstüneğu kayran ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Sabık mimarilarda bina autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (ekol, allıkışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın merdivenleri denli önemli olan diğer bir yapı ise yangın merdiveni kapısı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi mevki verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda az çok duyarlı davranışları sergilemektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın nizamlı testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müteallik sondaj geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Yangın bapları yangın kapısı her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Binaların yangından korunması ile alakalı ele alınan kanuncu prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile alan kızılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel durum önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun allıkıyoruz.

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında dulda katkısızlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page